2421037222 6977683028 2ας Νοεμβρίου 71, Βόλος 
 ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Οι οικιακές και επαγγελματικές συσκευές είναι πολύ σημαντικές για κάθε σπίτι και επιχείρηση αφού τις χρησιμοποιούμε καθημερινά. Ακριβώς επειδή τις χρησιμοποιούμε καθημερινά για να έχουν μεγάλο χρόνο ζωής και να λειτουργούν σωστά θέλουν σωστή χρήση και συντήρηση.

Ακόμη όμως και αν οι συσκευές μας σταματήσουν να λειτουργούν μπορούμε να τις σώσουμε γλυτώνοντας χρήμα και χρόνο. 

Η επιχείρησή μας “ΨΥΚΤΙΚΗ” η οποία εδρεύει στο Βόλο, διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές σας και να σας απαλλάξει από την δαπάνη που χρειάζεται μία καινούρια συσκευή.
 
 
 
 
 
 


 
ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τις ηλεκτρικές συσκευές σας, καλέστε μας και θα είμαστε άμεσα στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Βόλο και όλο το νομό Μαγνησίας κατόπιν συνεννόησης.
 
  Ψυγεία
  Καταψύκτες
  Κουζίνες
  Πλυντήρια ρούχων
​​​​​​​  Πλυντήρια πιάτων
​​​​​​​  Στεγνωτήρια
​​​​​​​  Μικροσυσκευές
 
 
Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να επισκευάσουν όλες τις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές, στο χώρο σας, άμεσα και σας προτείνουν λύσεις επισκευής που θα είναι πάνω απ' όλα συμφέρουσες για σας.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε για την επισκευή των συσκευών προέρχονται από τους πιο γνωστούς προμηθευτές διεθνώς, με τη σχετική εγγύηση και τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας σας εγγυώνται την σωστή επισκευή των οικιακών και επαγγελματικών συσκευών σας και σας εξασφαλίζουν την άψογη και μακροχρόνια λειτουργίας τους.