2421037222 6977683028 2ας Νοεμβρίου 71, Βόλος
hero image 
 
 ΨΥΚΤΙΚΟΙ
ΘΑΛΑΜΟΙ

Η επιχείρησή μας “ΨΥΚΤΙΚΗ” η οποία εδρεύει στο Βόλο και η έμπειρη ομάδα ψυκτικών που διαθέτουμε, αναλαμβάνουν με συνέπεια και επαγγελματισμό τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ψυκτικών θαλάμων στο Βόλο και σε όλη την Μαγνησία.

Παρέχουμε ψυκτικούς θαλάμους που διακρίνονται για την προηγμένη τεχνολογία τους, ενώ προβαίνουμε και στην επισκευή - συντήρησή τους. Η προηγμένη τεχνολογία των ψυκτικών θαλάμων που σας προσφέρουμε, συμβάλλει στην υψηλή απόδοσή τους και την πολύ σημαντική παράμετρο της εξοικονόμησης ενέργειας.

Πελάτες μας είναι χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως εστιατόρια, κρεοπωλεία, μανάβικα, ξενοδοχεία, καθώς και εργαστήρια τροφίμων, όπως μονάδες επεξεργασίας κρέατος, ψαριών, φρούτων, αλιευμάτων.
 
 
 
 
 
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
ΨΥΓΕΙΑ - ΘΑΛΑΜΟΙ

Οι έμπειροι ψυκτικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων, συντήρησης - κατάψυξης σε super market, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία και ξενοδοχειακές μονάδες κ.α. Επίσης, κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε επαγγελματικά ψυγεία όλων των τύπων, ύστερα από σχετική μελέτη, ενώ αναλαμβάνουμε και την επισκευή - συντήρησή τους.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες της επιχείρησής σας στον τομέα της ψύξης, προβαίνουμε και στις πλέον εξειδικευμένες ψυκτικές εφαρμογές, με βάση τις απαιτήσεις κατάψυξης - συντήρησης των προϊόντων εκάστοτε πελάτη μας.

Μέλημά μας, η βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτησή σας και η απόλυτη κάλυψη των αναγκών της επιχείρησής σας.
 
 
 
 
 
 SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΩΝ

Οι παγομηχανές είναι ιδιαίτερες συσκευές με υψηλές απαιτήσεις τεχνογνωσίας στη συντήρηση και επισκευή τους. Τα συσσωρευμένα άλατα και το σκληρό νερό μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία των επαγγελματικών ή των οικιακών παγομηχανών σας.

Οι έμπειροι ψυκτικοί μας είναι σε θέση να αναλάβουν άμεσα, με συνέπεια και επαγγελματισμό την σωστή επισκευή - Service επαγγελματικών και οικιακών παγομηχανών, όλων των τύπων και εταιρειών, προσφέροντάς σας εγγυημένα αποτελέσματα.