2421037222 6977683028 2ας Νοεμβρίου 71, Βόλος 
 
 


ΨΥΚΤΙΚΗ
Ψυκτικός Βόλος - Πενταράκης Γεώργιος

Η επιχείρησή μας "ΨΥΚΤΙΚΗ" η οποία εδρεύει στο Βόλο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της ψύξης, του κλιματισμού καθώς και με επισκευές ηλεκτρικών συσκευών προσφέροντας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, εγγυημένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ο ψυκτικός μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβουν την σωστή εγκατάσταση κλιματιστικών, την συντήρηση αλλά και την επισκευή του καθώς και το service - επισκευή οικιακών συσκευών στο Βόλο και σε όλο το νομό Μαγνησίας.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο κλιματιστικό, το πλυντήριο, την κουζίνα αλλά και κάθε οικιακή και επαγγελματική συσκευή που έχει παρουσιάσει βλάβη. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μας καθιστά ως τη σωστότερη επιλογή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος αντιμετωπίζετε με τις συσκευές σας.
 
 
 
 
 
 Η καθαρή και επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς και μας βοηθούν ώστε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών στο Βόλο και έχουμε έρθει αντιμέτωποι με κάθε βλάβη. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη την πείρα που χρειάζεται για να μπορούμε να επιδιορθώσουμε και την πιό δύσκολη βλάβη.

Με επίκεντρο τις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε έγκαιρα, ουσιαστικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Στόχος μας είναι να μένουν οι πελάτες μας ικανοποιημένοι τόσο από την αποτελεσματικότητα και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την επικοινωνία μας. 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να αναλάβουμε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε. Εξυπηρετούμε άμεσα το Βόλο και όλο το νομό Μαγνησίας κατόπιν συνεννόησης.