2421037222 6977683028 2ας Νοεμβρίου 71, Βόλος
hero image 
 


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Στις μέρες μας το κλιματιστικό αποτελεί μια βασική και απαραίτητη συσκευή για κάθε χώρο, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο.

Η επιχείρησή μας “ΨΥΚΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στο Βόλο, μπορεί να αναλάβει την εγκατάσταση - τοποθέτηση κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από πιστοποιημένους ψυκτικούς, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας εγκεκριμένα υλικά της αγοράς ώστε να αντέχουν ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκατάστασης, ελέγχεται με ειδικό ανιχνευτή η ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση στο σημείο που θα τοποθετηθεί το κλιματιστικό. Όλα τα καλώδια οργανώνονται και η διαδικασία γίνεται με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να σας συμβουλεύσουμε και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το κατάλληλο κλιματιστικό σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του χώρου σας.
 
 
 
 
 
 SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Όλα τα κλιματιστικά χρειάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα προληπτική συντήρηση - service. Η συντήρηση των κλιματιστικών μονάδων είναι μια πολύ σημαντική εργασία τόσο για την ασφάλεια των μηχανημάτων όσο και για τη προστασία της προσωπικής υγείας των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν. Όταν δεν γίνεται τακτική συντήρηση, η κλιματιστική μονάδα μπορεί να έχει μειωμένη απόδοση έως και 10 τις εκατό από την ονομαστική της τιμή, που αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση ρεύματος.

Για αυτό το λόγο η επιχείρησή μας “ΨΥΚΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στο Βόλο, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την συντήρηση και απολύμανση όλων των κλιματιστικών μηχανημάτων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. 

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο και το πιο πρόσφατο τεχνολογικό εξοπλισμό έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε service κλιματιστικών αλλά και να διαγνώσουμε και να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους βλάβη σε όλους τους τύπους κλιματιστικών μηχανημάτων ανεξαρτήτως εταιρείας.
 
 
 
 
 
 
Για οποιαδήποτε επισκευή του κλιματιστικού χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά εξασφαλίζοντας έτσι τις εργοστασιακές προδιαγραφές και ταυτόχρονα την καλή λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων.